Nooit geweten dat ik ooit een man zou ontmoeten met lengte, diepgang, humor, daadkracht, een geluidsstudio, tomeloze energie, vele noten op zijn kerfstok, creatieve oplossingen en een bus met veel laadvermogen waar veel apparatuur in kan. 
Lieve Jan Meiborg, dank voor alle steun, het geduld, het meeschrijven en het produceren van onze muzikale kindertjes.
Ik dank mijn eigen geproduceerde kinderen Ruby en Devi, die zich nog steeds niet schamen voor Bufu met grimas op het podium.

Hans Lass, bedankt dat je samen met Jan en mij de donderdagochtenden reserveert om de rondvliegende inspiratie-projectielen in harmonische banen te leiden.
Jeffrey Smith, ik ben zo blij met je gitaarsound en je timing, en de (misschien wel soms te vele) gitaarrifjes die je naar ons opstuurt zodat we een goede keuze kunnen maken. Veel dank aan Humphry Strik voor zijn heerlijke beats, zijn verrassende kookkunsten, enthousiasme en het strategisch meedenken in hoe we het 'product' Bufu Sanna beter neer kunnen zetten. Dank aan Kristel Schoonbeek en Njairatoe Sopacua voor het samenzingen: jullie koorwerk is sterk en jullie zijn zo heerlijk betrouwbaar. Fijn om met jullie allen samen te werken.
Digmon Roovers jouw coaching brengt mijn gitaarspel naar 'the next level'. Er is voor mij geen betere gitaardocent!
Lieve (schoon)familie: bedankt voor jullie betrokkenheid en gezelligheid.
Fotografen bedankt,  ehm....gelukkig had ik mijn gitaar mee bij de CD covershoot :)
Severin Steinbach, toch wel fijn dat je me 3 maanden hebt gepijnigd met squads, lunches, burpies en nog veel meer oefeningen waar je behoorlijk spierpijn van krijgt. Check: target gehaald!
Bedankt mijn grote iconen: Stevie Wonder, Prince, Chaka Khan, Angie Stone, Leelah Hathaway, Jill Scott, om maar een paar te noemen. 


 
foto © Jan Meiborg